Новости Одессы и Одесской области

АМКУ: ДБП «Урожай» зловживає на ринку надання житлово-комунальних послуг

АМКУ: ДБП «Урожай» зловживає на ринку надання житлово-комунальних послуг

Антимонопольний комітетОдеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало справу відносно Державного багатопрофільного підприємства «Урожай» за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним становищем.

На особистому прийомі у Голови Одеського відділення АМКУ Юрія Кравця мешканці житлового міжвідомчого будинку №2 по вулиці Середньофонтанській в Одесі повідомили, що сплачують велику плату за надання житлово-комунальних послуг.

За результатами перевірки виявлено, що мешканці зазначеного будинку сплачують за постачання електричної енергії та води за тарифами, що встановлені для підприємств. Розслідування по справі триває.

Штрафні санкції можуть скласти до 10 % доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній звітний рік, що передував року, в якому накладається штраф.

Нагадаємо, що раніше Одеське відділення розпочало справу відносно ДБП «Урожай» за неподання інформації територіальному відділенню у встановлені головою строки.

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции