Новости Одессы и Одесской области

Перебування в Буковелі: основні переваги

Перебування в Буковелі: основні переваги

Отдых в Буковеле летомБуковель – це молодий гірськолижний курорт в Карпатах. У курортному селищі ви зможете знайти собі заняття до душі не тільки взимку, але і влітку. Величезною популярністю користуються збір грибів та ягід, пішохідні прогулянки по лісі і в гори.

  

Проживання у курортному селищі

Добре розвинена інфраструктура і готельний бізнес пропонують туристам:

  • магазини і кафе;
  • колиби та ресторани;
  • готелі і вілли;
  • котеджі, приватні садиби.

Оселитися ви зможете в номерному фонді різних цінових категорій: стандарт, напівлюкс, люкс, апартаменти. Кожен зможе знайти собі житло, все залежить від фінансів і ваших смакових уподобань. Готелі Буковель ви зможете знайти по всій території курорту. Унікальність готелів полягає в їх оформленні, все виконано в українському стилі. Відпочиваючі можуть скористатися:

  • дизайнерські оформленим номером;
  • зручними меблями;
  • телевізором із супутниковим ТБ;
  • безкоштовним інтернетом;
  • загальною кухнею з необхідними меблями, посудом, плитою.

На території готелів передбачене паркування для транспортних засобів, альтанки для відпочинку мандрівників, мангал і обладнання для приготування шашлику.

  

Особливості котеджів

Котеджі БуковельКотеджі Буковель розмістилися по всій території курорту. Тут ви зможете не тільки відпочити, але й насолодитися гуцульським колоритом, традиціями. Котеджі Буковель пропонують розміщення до 10 осіб. Таке перебування відмінно підійде для галасливих компаній, на загальній кухні можна приготувати їжу.

Відпочинок в котеджі стане спокійним, тихим і захоплюючим. Насолоджуйтесь моментом, зніміть номер у котеджі для всієї родини. Прогулянки в ліс дозволять вам зібрати гриби і ягоди, лісові квіти і трави. Купайтеся в озері, яке обладнане всім необхідним для перебування. Ці розваги прекрасно підходять для літнього періоду.

Взимку курорт прекрасний гірськолижними трасами, підйомами і спусками. Засніжені вершини гір і галявин, хрускіт снігу під ногами, морозні деньки дозволяють вам зануритися в казку.

Підніміться на засніжену гору, відпочиньте і переведіть дух у панорамному кафе. У кафе ви зможете спробувати глінтвейн, він тут просто чудовий.

Навесні і восени природа особливо красива, відвідайте водоспади Прибій, Дівочі сльози. Катання на квадроциклах по горах, риболовля, піші прогулянки. У Карпатах кожен відпочиваючий зможе знайти собі відпочинок до душі. Приїжджайте і переконайтеся в цьому самі.

Внештатный журналист

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции