Новости Одессы и Одесской области

Школа материнства «Стукіт серця»

Школа материнства «Стукіт серця»

Здавалось би, сьогодні легко знайти потрібну інформацію на будь-яку тему, в тому числі і на теми вагітності, пологів, грудного вигодовування та інших аспектів материнства. Інтернет, спеціалізована література, поради друзів та близьких — джерел не бракує. Проте велика кількість суперечливої інформації тільки множить сумніви та переживання майбутніх батьків. В інтернеті на одне запитання завжди знайдеться декілька варіантів відповіді, досвід подруги не завжди вдалий, а поради мами чи бабусі видаються дещо застарілими. Тому майбутні мамусі сумніваються, переживають та хвилюються, як же ж зробити все правильно.

  

Онлайн школа для вагітних

Онлайн школа для вагітних — це проект, який створений мамою для мам та майбутніх мам на сайті www.stykit.com.ua/ і головною його сетою є бажання допомогти Вам перестати боятися, хвилюватися, сумніватися.

Ми даємо відповіді на усі запитання, які виникають у майбутніх мам у період очікування малюка. Усе про вагітність, пологи, грудне вигодовування, слінгоносіння та виховання малюка, важлива та цікава інформація, подана в стислій формі, тільки перевірені факти та сучасні методики. З нами Ваш досвід материнства буде приємним, впевненим та спокійним.

Ми пропонуємо усвідомлений підхід до одного із найважливіших досвідів в житті людини, до досвіду батьківства. Разом із нами майбутні мамусі, а разом з ними й татусі, готуються до пологів, дізнаються як правильно поводитися під час пологів, як доглядати та спілкуватися з малюком, як правильно організувати своє життя, аби досвід батьківства приніс натхнення, радість та гармонію у їх сім'ю.

Школа материнства допоможе Вам легко та усвідомлено пройти усі етапи, пов'язані із народженням малюка, а наші фахівці завжди будуть поруч з Вами, щоб вчасно підказати все саме потрібне і важливе. Наші експерти — лікар акушер-гінеколог, лікар педіатр-неонатолог, лікар-психотерапевт, консультанти з грудного вигодовування та слінгоносіння, інструктор з йоги та фітнесу — радо проконсультують вас, поділяться своїми знаннями та допоможуть знайти свій шлях до впевненого та щасливого материнства.

Окремою перевагою навчання з нами є той факт, що Вам не потрібно ходити на заняття у незручний час чи місце. Усі навчальні матеріали будуть у Вашому розпорядженні в комфортний для Вас час.

Цінну та перевірену інформацію, вебінари від кваліфікованих спеціалістів, лекції, онлайн курси, статті про вагітність, пологи, грудне вигодовування, виховання малюка, психологію, поради досвідчених фахівців на актуальні теми, календар вагітності та калькулятор вагітності, рецепти для здорового та корисного харчування, цікаві факти і новини про батьківство та здоровий спосіб життя пропонує Вам школа материнства в Україні, на сайті www.stykit.com.ua/.

Внештатный журналист

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции