Новости Одессы и Одесской области

Підбираємо посуд для ресторану, піцерії

Підбираємо посуд для ресторану, піцерії

Перед власником будь-якого закладу громадського харчування, незалежно від масштабів діяльності стоїть непросте завдання — який посуд купити? На що слід звертати в першу чергу увагу перед відкриттям елітного ресторану, затишної кав'ярні, готелю або ж вуличного фаст-фуду? Який посуд буде більш ергономічними, зручними в експлуатації і прослужить довго навіть за умов інтенсивного використання? А як щодо загальної специфіки кухні, концепції закладу, загального стилю – це також важливі критерії підбору професійного посуду.

Відкриваючи ресторан, бар, кафе, необхідно визначиться з посудом для залу. Це важливий елемент кожного підприємства сегменту HoReCa. Зал відпочинку і прийняття їжі є першим що бачить кожен відвідувач. Тому посуд для цієї зони повинен бути довговічним, простим і в той же час мати яскравий дизайн.

Елементи сервіровки столів включають: блюдця, тарілки, столові прилади з нержавіючої сталі, чашки, кружки, скляні келихи, стакани, стопки, соусники, набори для спецій, вази, попільнички. Враховуйте матеріали виробництва (скло/фарфор/глина) сервірувальних елементів, геометрію, розмір, а також унікальність їх стилю. Якісний професійний посуд для кафе, бару, ресторану після довгих років використання не змінює свій первинний вигляд, колір, структуру.

Крім того, існує багато різних аксесуарів, які покликані урізноманітнити і зробити привабливою сервіровку столу. Серед таких елементів можна перерахувати хлібниці і кошики, етажерки для фруктів, підсвічники, витончені ікорниці, чафіндіші, форми для льодяних фігур, банкетні гірки і стійки, стильні глечики, кільця для серветок та інше. Аксесуари з красивим унікальним дизайном гідно прикрасять стіл, доповнять загальну концепцію, зроблять подачу харчових виробів більш вишуканою.

Найважливішою складовою будь-якого підприємства громадського харчування є кухня. Професійний посуд (сковороди, каструлі, черпаки, сотейники) повинен відрізнятися високою зносостійкістю при щоденному використанні, спокійно переносити температурні перепади. Важливим параметром є можливість легкої і швидкої мийки кухонного інвентарю вручну, а також в посудомийній машині при використанні абразивних миючих речовин.

Купуючи професійний посуд слід розуміти, що це вигідне вкладення. Термін служби високоякісних кухонних приладів перевищує середній термін оновлення елементів інтер'єру. До вибору дизайну посуду рекомендуємо також залучити шеф-кухаря, оскільки оформлення страв – його прерогатива. І тому він вирішує на якій тарілці подавати кулінарний шедевр. Необхідна кількість аксесуарів і посуду слід ретельно розраховувати, щоб не купити зайві позиції. І пам'ятайте, економія при покупці може "вилізти боком", адже тільки якісний посуд прослужить Вам довго.

Купити професійну посуд можна на веб-сайті Торгоборуд за доступною ціною. Компанія пропонує посуд виняткової європейської якості від відомих по всьому світу брендів. Кухонні прилади відрізняються високою стійкістю, стильним дизайном. Торгоборуд займається оснащенням закладів будь-якого сегменту. Великий асортимент посуду представлений на нашому складі.

Внештатный журналист

Выскажите ваше мнение. Это важно.
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Еще по теме
Все новости

купить квартиру в Одессе

Выбор редакции